Algemeen

ZEPA CHALLENGE 2019!

Op 23 mei 2019 start de derde editie van de ZEPA Challenge!

ZEPA staat voor Zeist-Parijs en voor deze challenge leggen we deze route op de fiets af binnen 24 uur. We fietsen in estafettevorm in teams van 3-9 personen. Per team fietst steeds één deelnemer, maar we starten en finishen samen. In totaal zijn er 11 etappes van tussen de 30 en 70 km. De twaalfde etappe naar de finish fietsen we met alle deelnemers. Tijdens de gehele estafette worden we begeleid door verschillende auto’s en een bus om de veiligheid te garanderen en om wisselen mogelijk te maken.

Lees hier alles over de ZEPA Challenge en kijk hoe jij kunt bijdragen.
WAAR FIETSEN WE VOOR?
Dit jaar fietsen we wederom voor vluchtelingenkinderen in Nederland. Deze doelgroep kan nog altijd onze steun meer dan goed gebruiken.

De donaties van de ZEPA Challenge 2019 gaan naar Stichting YOIN.
HOE HET ALLEMAAL BEGON
In 2014 fietste Enigma voor het eerst binnen 24 uur van Zeist naar Parijs ten behoeve van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Samen haalden we 22.000 euro op. Twee jaar later in 2016 hebben we geld opgehaald voor de basisschool van Asielzoekerscentrum Zeist en voor stichting YOIN. YOIN zet zich in voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Voor deze twee goede doelen haalden we 30.500 euro op.

Klik hier voor het verslag en het filmpje van de ZEPA Challenge 2014

Klik hier voor het verslag van de ZEPA Challenge 2016 en bekijk het filmpje hieronder.